Health Top Blogs blogarama.com SEO Romania Catalog Bloguri GeekySpeaky: Submit Your Site! Director Web Bloogle Slabire - Cure de slabire, metode si diete de slabit, cura slabire rapida si fara efort, slabire de durata, dieta sanatoasa, nutritie, retete dietetice Slabire - cure de slabire - diete - tratamente slabire: Bronzare Organica la Keiko Slim Spa

Slabire de ultima ora! Cele mai noi descoperiri in materie de slabire!

Va invitam sa aflati ultimele noutati in materie de slabire,
tratamente corporale, diete celebre, cum slabesc vedetele,
cum puteti scapa de celulita, metode si cure de slabire rapide
si fara efort cu efecte de durata, cure de slabire
si retete dietetice pentru o viata sanatoasa.
Ultimele inovatii in materie de slabire si infrumusetare:
bronzare organica, liposuctie virtuala cu Ultralipo,
dermoporatie si endermologie cu Dermocell, Intinerire si slabire
cu Radiofrecventa,
Tratamentul E-light de epilare definitiva cu
IPL BeautyX si multe altele.
Fii primul care afla!

miercuri, 14 aprilie 2010

Bronzare Organica la Keiko Slim Spa

Pielea ciocolatie nu mai este doar apanajul anotimpurilor însorite.

De acum, dupa o vizita la Keiko Slim Spa, poţi arata ca proaspat întoarsa dintr-o vacanta exotica mai tot timpul anului. Nimic mai simplu - noul sistem de bronzare organica (bronzare DHA)iti confera un bronz intens in doar 5 minute. Cu alte cuvinte, daca azi eşti palida, maine vei avea un bronz intens ca si cum tocmai te-ai intors dintr-o vacanta petrecuta într-o locatie exotica. Acest sistem revolutionar de bronzare organica nu presupune riscuri, nu usuca excesiv pielea si nu provoaca riduri.
Bronzare organica- mai rapid decat iti inchipui! Un bronz intens in doar 5 minute!

Tehnica de bronzare organica sau bronzare DHA e simpla: in doar 5 minute lotiunea cu bronzare DHA se pulverizează dupa o metoda specială pe corp, nefiind necesare mai multe sedinte pentru a ajunge la un bronz intens. Este suficient sa apelezi la bronzare organica o singura data si vei obtine un bronz intens, aspectul a doua saptamani de plaja pe o insula exotică. Sedinta de bronzare organica dureaza pe piele 7-9 zile si are un aspect radiant şi luminos.
Bronzare DHA sau bronzare organica reprezinta un procedeu profesional de bronzare la Keiko Slim Spa, prin care se aplica, prin pulverizare cu un aparat cu turbina HVLP, o solutie de bronzare organica, ce va colora instant pielea intr-o nuanta naturala, un bronz intens.

Solutia cu care se face bronzare este pe baza de DHA – cel mai eficient ingredient in bronzare organica. DHA este practic un ketozahar care interactioneaza cu celulele de suprafata epidermei. Rezultatul: o culoare uniforma, fara dungi sau pete. Solutia de bronzare DHA nu interactioneaza cu restul corpului. Acesta este si motivul pentru care sedinta de bronzare DHA dureaza doar 7-9 zile – interactionand doar cu primul strat de celule, intensitatea culorii scade pe masura ce celulele moarte se exfoliaza natural.

Bronzare organica- bronz intens sanatos la Keiko Slim Spa

Stii deja ca o sedinta de bronzare la solar iti poate da multe batai de cap. Cea mai grava dintre ele: cancerul de piele. Solariile emit raze UVB care expun pielea la riscuri de aparitie a cancerului. Aceasta ramane una dintre cele mai grave aspecte ale unei sedinte de bronzare la solar. IARC (Ag. Nationala de Cercetare a Cancerului) a gasit în urma cercetarilor ca riscul de cancer de piele al celor care folosesc solarul ca metoda de bronzare inainte de 35 de ani este de 75%.

Apeland la bronzare organica (bronzare DHA) de la Keiko Slim Spa, nu risti nici imbatranirea pielii, aparitia ridurilor sau a altor probleme de sanatate ale pielii. Mai mult decat atat, apeland la bronzare organica nu exista riscul de a face insolatie sau alte arsuri pe care le faci la soare sau solar. Nu iti pune sanatatea in pericol. Apeleaza la unica solutie 100% sigura. Rezultatul: un aspect uniform, ciocolatiu, absolut delicios, un bronz intens.

Nu mai sta pe ganduri!

Poti avea o piele frumoasa si sanatoasa fara sa te expui la riscuri inutile. Nu mai conteaza nici ce tip de piele ai, caci de bronzare organica poate beneficia chiar si cel mai palid ten.

În plus, nu degeaba se spune ca negrul slabeste: un aspect bronzat al pielii confera suplete si ascunde imperfectiunile ca celulita si vergeturile. Asta deoarece solutia de bronzare organica, bronzare DHA actioneaza si ca un fond de ten: atenueaza petele, venele prea vizibile, vergeturile, alunitele..

Acum poti afla mai multe despre Bronzare Organica si pe site-ul http://www.bronzare-organica.ro.

Keiko Slim Spa este un salon de remodelare corporala in Bucuresti care urmareste scaderea dramatica in greutate, utilizand metode si aparate exclusiviste, cu maxima eficienta. Doriti sa beneficiati de ultimele inovatii in materie de slabire rapida, remodelare corporala, tratmente reintinerire faciala, tratare a celulitei si a vergeturilor, lifting facial nechirurgical, marire si ridicare sani, masaj de relaxare si anticelulitic, drenaj limfatic, reflexoterapie, impachetari anticelulitice? Le regasiti pe toate si mai multe doar la Keiko Slim Spa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Health Blogs - Blog Rankings

Subscribe in a reader

toateBlogurile.ro