Health Top Blogs blogarama.com SEO Romania Catalog Bloguri GeekySpeaky: Submit Your Site! Director Web Bloogle Slabire - Cure de slabire, metode si diete de slabit, cura slabire rapida si fara efort, slabire de durata, dieta sanatoasa, nutritie, retete dietetice Slabire - cure de slabire - diete - tratamente slabire: Dieta Fat Flush

Slabire de ultima ora! Cele mai noi descoperiri in materie de slabire!

Va invitam sa aflati ultimele noutati in materie de slabire,
tratamente corporale, diete celebre, cum slabesc vedetele,
cum puteti scapa de celulita, metode si cure de slabire rapide
si fara efort cu efecte de durata, cure de slabire
si retete dietetice pentru o viata sanatoasa.
Ultimele inovatii in materie de slabire si infrumusetare:
bronzare organica, liposuctie virtuala cu Ultralipo,
dermoporatie si endermologie cu Dermocell, Intinerire si slabire
cu Radiofrecventa,
Tratamentul E-light de epilare definitiva cu
IPL BeautyX si multe altele.
Fii primul care afla!

luni, 12 aprilie 2010

Dieta Fat Flush

Dieta Fat Flush este exact dieta de care ai nevoie pentru a alunga grasimea! A fost dezvoltata de nutritionista Anne Louise Gittleman care crede ca suntem asaltati de mancarea de zi cu zi care are in compozitie foarte multa grasime si sare. Prin urmare, a elaborat un program de slabire care este un sistem de detoxifiere modern.
Dieta Fat Flush explica 5 factori ascunsi care ne fac sa luam in greutate, inclusiv sanatatea ficatului, sensibilitati ale alimentelor si retentie de apa in tesuturi, teama de a manca grasimi, excesul de insulina, precum si de stres. Dieta Fat Flush este în principal formata din consumul de alimente naturale, întregi, fără sare. Totusi o dieta stricta, dieta Fat Flush este una din cele mai bune diete de pe piata pentru ca te invata sa mananci corect si te pune in echilibru nu numai cu greutatea dar si cu sanatatea. Dieta Fat Flush cuprinde o lista de alimente interzise pe care o gasiti mai jos:
Grasimi nesaturate
Cofeina
Bauturi dietetice carbogazoase
Alcool
Aspartam
Zahar
Otet(cu exceptie otet de mere si de cidru)
Boabe
Paine
Cereale
Legume cu continut de amidon (in prima faza)
Produse din lapte( cu exceptie in prima faza)
Ulei de in
Ierburi si condimente (cu excepţia celor prezentate în Planul de Fat Flush)
Margarina
Dieta Fat Flush este compusa din 3 etape simple. Dupa ce ai aruncat toate alimentele "Rele", poti incepe faza unu si anume faza de curatare.

Faza I – 2 saptamani

Prima faza din dieta Fat Flush dureaza 2 saptamani. In aceasta faza poti manca 1100-1200 calorii. Scopul aici este de a scapa de stomacul umflat si de grasimea in plus. In aceasta faza, nu ai voie sa mananci urmatoarele: margarina, alcool, zahar, uleiuri, grasimi, paine, cereale, boabe, legume cu continut de amidon, produse lactate. Chiar si ierburile si condimentele sunt limitate la o lista mica.

A doua faza a Dietei Fat Flush este putin mai indulgenta decat prima faza. Iti da mai multe optiuni de mancare, si de asemenea introduce in meniu un carbohidrat pe saptamana ca sa vada cum reactioneaza sistemul tau.

A treia faza a Dietei Fat Flush este cea in care vei reintroduce in alimentatie toate alimentele interzise dar consumate cu moderatie.
Ultima faza iti perminte sa mananci 40% carbohidrati, 30% proteine si 30% grasimi.
Dieta Fat Flush este ideala pentru cine vrea sa slabeasca rapid. Este probata, sigura, sanatoasa si usor de tinut. O data ce o incepi, este foarte usor sa continui si nu iti este foame tot timpul. Pentru ca sunt eliminate alimente, corpul tau se ajusteaza, prin urmare nu iti vei mai dori sa mananci/ nu vei mai pofti la alimentele interzise. Este o dieta absolute fabuloasa- Incearc-o!
Faza 2- de transformare

In a doua faza a Dietei Fat Flush, caloriile permise sunt crescute pana la 1200-1500 pe zi. Singurul lucru care se intampla in a doua faza este ambitia de a te tine de dieta pana ajungi la greutatea dorita.
Faza 3- de mentinere

In ultima faza ai voie sa consumi in jur de 1500 calorii pe zi. Deasemenea carbohidrati cu continut de amidon sunt reintrodusi inapoi in dieta, impreuna cu boabele si ceva lactate.
Exercitii:

Programul contine exercitii semnificativ.Poti face intre 20-40 min de exercitii pe zi, depinde de faza. Mersul- are un impact scazut. Exercitiile de forta(cu greutati) sunt de asemenea pe lista- de 2 ori pe sapt. Un program de somn de 8 ore/ noapte este de asemenea obligatoriu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Health Blogs - Blog Rankings

Subscribe in a reader

toateBlogurile.ro