Health Top Blogs blogarama.com SEO Romania Catalog Bloguri GeekySpeaky: Submit Your Site! Director Web Bloogle Slabire - Cure de slabire, metode si diete de slabit, cura slabire rapida si fara efort, slabire de durata, dieta sanatoasa, nutritie, retete dietetice Slabire - cure de slabire - diete - tratamente slabire: Detoxifierea la picioarele tale cu Sorina Bratu si Irina Reisler

Slabire de ultima ora! Cele mai noi descoperiri in materie de slabire!

Va invitam sa aflati ultimele noutati in materie de slabire,
tratamente corporale, diete celebre, cum slabesc vedetele,
cum puteti scapa de celulita, metode si cure de slabire rapide
si fara efort cu efecte de durata, cure de slabire
si retete dietetice pentru o viata sanatoasa.
Ultimele inovatii in materie de slabire si infrumusetare:
bronzare organica, liposuctie virtuala cu Ultralipo,
dermoporatie si endermologie cu Dermocell, Intinerire si slabire
cu Radiofrecventa,
Tratamentul E-light de epilare definitiva cu
IPL BeautyX si multe altele.
Fii primul care afla!

marți, 20 aprilie 2010

Detoxifierea la picioarele tale cu Sorina Bratu si Irina Reisler

Detoxifierea cu Detox Spa de la Keiko Slim Spa face furori! Nu numai ca te ajuta pentru slabit, dar detoxifierea cu Detox Spa este sanatate curata, ajutandu-te sa elimini toxinele din corp in numai cateva sedinte!


Detoxifierea este si tratamentul preferat al prezentatoarei "Spune-mi ce te doare" de la TVR1, Irina Reisler, astfel ca ea a prezentat cu ajutorul specialistului Keiko Slim Spa, Sorina Bratu, beneficiile aduse de aceasa terapie aducatoare de sanatate de la Keiko Slim Spa, detoxifierea cu Detox Spa!

Irina Reisler si Sorina Bratu au optat pentru filmarea tratamentului cu Detox Spa in intregime, nu doar inainte si la final, pentru a arata cum se schimba coloratia apei in decursul a 30 de minute! Doamna Sorina Bratu va spune la finalul tratamentului, in functie de coloratia apei, ce probleme de sanatate aveti!

Detoxifierea cu Detox Spa costa 40 lei/sedinta si se gaseste la centrele Keiko Slim Spa!Va las acum cu reportajul "Detoxifierea- o terapie vitala" din emisiunea de la TVR1 a doamnei Irina Reisler.sursa: http://curesiaparatepentruslabit.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Health Blogs - Blog Rankings

Subscribe in a reader

toateBlogurile.ro