Health Top Blogs blogarama.com SEO Romania Catalog Bloguri GeekySpeaky: Submit Your Site! Director Web Bloogle Slabire - Cure de slabire, metode si diete de slabit, cura slabire rapida si fara efort, slabire de durata, dieta sanatoasa, nutritie, retete dietetice Slabire - cure de slabire - diete - tratamente slabire: Radiofrecventa- slabire si tonifiere

Slabire de ultima ora! Cele mai noi descoperiri in materie de slabire!

Va invitam sa aflati ultimele noutati in materie de slabire,
tratamente corporale, diete celebre, cum slabesc vedetele,
cum puteti scapa de celulita, metode si cure de slabire rapide
si fara efort cu efecte de durata, cure de slabire
si retete dietetice pentru o viata sanatoasa.
Ultimele inovatii in materie de slabire si infrumusetare:
bronzare organica, liposuctie virtuala cu Ultralipo,
dermoporatie si endermologie cu Dermocell, Intinerire si slabire
cu Radiofrecventa,
Tratamentul E-light de epilare definitiva cu
IPL BeautyX si multe altele.
Fii primul care afla!

luni, 26 aprilie 2010

Radiofrecventa- slabire si tonifiere

Radiofrecventa bipolara este recomandarea e-slabire.ro in materie de tratamente corporale si slabire. Sorina Bratu, manager la Keiko Slim Spa ne prezinta radiofrecventa cu Bella RF.


Sorina Bratu, manager Keiko Slim Spa ne recomanda radiofrecventa care este cea mai noua tehnologie in materie de tratamente corporale si remodelare corporala. Undele de radiofrecventa actioneaza cu termolipoliza selectiva pentru slabire, pentru a trata celulita si aspectul de piele flasca si pentru infrumusetare. Cu alte cuvinte, radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema.

Tratamente cu radiofrecventa

Este ideal pentru:

persoanele cu piele flasca: femei care au nascut recent, sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor (recunoscuta pentru dificultatea cu care se remodeleaza),

pentru refacerea conturului corporal in cazul celor afectate de inesteticul aspect de celulita

pentru reintinerirea tenului si atenuarea efectelor imbatranirii: riduri, aspect matifiat, piele flasca.

Sub actiunea undelor de radiofrecventa bipolara temperatura creste pana la 40-42 de grade la suprafata pielii, in timp ce in interiorul tesutului tratat ajunge pana la 60-65 grade.
Rezultate in tratamente corporale cu radiofrecventa

Ceea ce este spectaculos in tratamente corporale cu radiofrecventa este tonifiere, care se poate observa inca de la prima sedinta, indiferent ca aplicam terapia facial sau corporal. . Unda de radiofrecventa bipolara produce contractia fibrelor de colagen si stimuleaza formarea de fibre noi, elastice.

La nivel facial se observa efectul de reducere a ridarii cutanate, imbunatatind vizibil textura pielii. Mai exact, atenuarea ridurilor prin si transformarea tenului intr-unul mai proaspat, intinerit,si luminos.


Radiofrecventa bipolara inseamna pe scurt “tightening”: terapie prin care creste productia de colagen endogen – acest colagen fiind responsabil de aspectul plin de tonifiere, perfect intins al pielii.

La nivel de tratamente corporale se manifesta printr-o profunda tonifiere, instantanee, slabire, remodelare corporala, celulita dispare, aspectul de piele flasca este complet eliminat. Actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma.
Actiunea undelor de radiofrecventa bipolara continua si dupa incheierea sedintei: pacientul resimte in continuare o caldura la nivelul zonei tratate. Efectul de tonifiere continua.
Tratamentul cu radiofrecventa bipolara Bella RF de la Keiko Slim Spa este recomandat pentru toate varstele, nu este invaziv si nu necesita perioada recuperatorie.
Tratamente corporale de slabire cu radiofrecventa( bipolara) cu aparatul Bella RF sunt disponibile la salon de remodelare corporala si slabire, Keiko Slim Spa.


Aparatul Bella RF este distribut in Romania de Rowe. Rowe este lider pe piata de distributie aparate pentru tratamente corporale si slabire in Romania.


Sorina Bratu in emisiunea Irinei Reisler "Spune-mi ce te doare"


Sursa: http://e-slabire.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Health Blogs - Blog Rankings

Subscribe in a reader

toateBlogurile.ro