Health Top Blogs blogarama.com SEO Romania Catalog Bloguri GeekySpeaky: Submit Your Site! Director Web Bloogle Slabire - Cure de slabire, metode si diete de slabit, cura slabire rapida si fara efort, slabire de durata, dieta sanatoasa, nutritie, retete dietetice Slabire - cure de slabire - diete - tratamente slabire: Solar vs. bronzare organica

Slabire de ultima ora! Cele mai noi descoperiri in materie de slabire!

Va invitam sa aflati ultimele noutati in materie de slabire,
tratamente corporale, diete celebre, cum slabesc vedetele,
cum puteti scapa de celulita, metode si cure de slabire rapide
si fara efort cu efecte de durata, cure de slabire
si retete dietetice pentru o viata sanatoasa.
Ultimele inovatii in materie de slabire si infrumusetare:
bronzare organica, liposuctie virtuala cu Ultralipo,
dermoporatie si endermologie cu Dermocell, Intinerire si slabire
cu Radiofrecventa,
Tratamentul E-light de epilare definitiva cu
IPL BeautyX si multe altele.
Fii primul care afla!

luni, 19 aprilie 2010

Solar vs. bronzare organica

Bronzarea organica este o noutate folosita acum si in saloanele din Romania. Am alcatuit pentru tine un ghid de cosmetica pentru doua metode de bronzare pe timp de iarna!

Expunerea la solar
Avantaje

Un bronz rapid, durabil si fara efort.
Dezavantaje

Dr Sebastian Pop, medic dermatolog ne spune dezavantajele expunerii pielii la solar: „expunerea la o radiatie ultraviolet de tip A necontrolata, cum este solarul, in timp poate provoca cancer de piele. Desi exista tratamente medicale speciale pentru piele in camera cu raze ultraviolete diferenta intre acestea si solar este ca se fac pe perioade scurte şi intr-un mediu foarte bine controlat. ”
Inainte de a merge prima data la solar este bine să consulti un medic dermatolog pentru a afla ce tip de piele ai si care ar fi durata cu care sa incepi sesiunile de solar. Acesta iti va explica si efectele secundare ale expunerii la radiatii UVA in exces care includ: leziuni oculare, modificari in sistemul imunitar, cataracte, riduri, imbatranirea prematura a pielii si cancer de piele.

Durata
In functie de pigmentul pielii fiecarei persoane, bronzul poate fi instantaneu după o sedinta la solar sau sa apara deva mai tarziu. Efectele unei sedinte de expunere la raze ultraviolete poate dura mai multe saptamani, in functie de specificul pielii.

Cost

La Salonul Essenza Club din capitala expunerea la solar este taxata cu 2,5 lei pe minut si abonamentul de o ora te va costa 112 lei.

Bronzarea organica

Bronzarea organica presupune, spre deosebire de solar, o actiune mult mai sanatoasa pentru piele, pentru ca se aplica, prin pulverizare cu un aparat cu turbina HVLP, o solutie 100% organica, menita să coloreze pielea într-o nuanta naturala.

Avantaje

Dana Alexandru, terapeut la salonul Keiko Slim Spa spune ca bronzarea organica nu are contraindicatii, este foarte buna pentru piele pentru ca ofera si hidratare. Solutia DHA e complet naturala, pe baza de aloe vera.”

Tot ea ne explica mecanismul prin care pielea noastra devine cafenie după sedintele de bronzare organica „bronzul isi ia culoarea în funcţie de pigmentul natural al fiecarei persoane si importante sunt epilarea si peelingul inainte de bronzare. Dupa sedinta de bronzarea organica e indicat sa nu faceti dus 7-8 ore pentru ca bronzul să se fixeze.”
Solutia de bronzare organica actioneaza si ca fond de ten: atenuează petele, vergeturile si alunitele de pe piele.

Dezavantaje

Bronzarea organica nu are niciunul din dezavantajele enumerate în cazul solarului. Singurul dezavantaj este ca bronzul obtinut pe această cale dureaza doar 7-9 zile, datorita ciclului de exfoliere al pielii.

Cost

O şedinţă de bronzare organică la Keiko Slim Spa costă 60 de lei.

Concluzia discuţiei noastre cu domnul doctor Sebastian Pop a venit să ne confirme bănuielile: „ nu ştiu foarte multe despre bronzarea organica, dar din punctul meu de vedere este complet contraindicata expunerea pielii la solar. Nu pot recomanda asa ceva!”

Sursa: Unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Health Blogs - Blog Rankings

Subscribe in a reader

toateBlogurile.ro