Health Top Blogs blogarama.com SEO Romania Catalog Bloguri GeekySpeaky: Submit Your Site! Director Web Bloogle Slabire - Cure de slabire, metode si diete de slabit, cura slabire rapida si fara efort, slabire de durata, dieta sanatoasa, nutritie, retete dietetice Slabire - cure de slabire - diete - tratamente slabire: O noua silueta

Slabire de ultima ora! Cele mai noi descoperiri in materie de slabire!

Va invitam sa aflati ultimele noutati in materie de slabire,
tratamente corporale, diete celebre, cum slabesc vedetele,
cum puteti scapa de celulita, metode si cure de slabire rapide
si fara efort cu efecte de durata, cure de slabire
si retete dietetice pentru o viata sanatoasa.
Ultimele inovatii in materie de slabire si infrumusetare:
bronzare organica, liposuctie virtuala cu Ultralipo,
dermoporatie si endermologie cu Dermocell, Intinerire si slabire
cu Radiofrecventa,
Tratamentul E-light de epilare definitiva cu
IPL BeautyX si multe altele.
Fii primul care afla!

marți, 27 aprilie 2010

O noua silueta

Sa slabim mult si repede – cam asta cerem de la nutritionisti, de la instructorul de sport, de la cei care ne fac masaj. Nu ai reusit pana acum, insa nu este tocmai momentul sa renunti la idee.

Pentru micul dejun Stiai ca masa de dimineata ar trebui sa ne asigure 20-30% din necesarul zilnic de energie? Micul dejun cu cereale integrale este solutia ideala: rapid de preparat si foarte consistent. Dintre toate cerealele, fulgii de ovaz sunt cei mai hranitori, au un continut ridicat de vitamine si minerale, fiind un bun tonic al sistemului nervos. Si poti consuma dupa gust, cu lapte sau iaurt, sucuri de fructe sau ceai.


O noua silueta Sa slabim mult si repede – cam asta cerem de la nutritionisti, de la instructorul de sport, de la cei care ne fac masaj. Nu ai reusit pana acum, insa nu este tocmai momentul sa renunti la idee. Cavitatia cu Ultralipo te ajuta sa scapi de minimum 4 centrimetri in numai 90 de minute, cat dureaza prima sedinta. Ultralipo este ideal pentru reducerea adipozitatilor, remodelarea corporala, tratarea celulitei sau slabirea localizata. Afla mai multe informatii pe http://www.keiko.ro/
 
5 pasi catre un stil de viata sanatos
1. Scoate "rontaielile" din regimul tau alimentar. Poti vedea un film si fara sa mananci floricele.

2. Practica orice fel de sport iti face placere. Daca nu gasesti unul, macar mergi pe jos cat mai mult posibil.

3. Nu termina tot din farfurie doar pentru ca aaa te-a obisnuit... bunica. Oricat de foame sau pofta ti-ar fi, evita sa fii satula cand te ridici de la masa.

4. Nu apela la diete citite in carti sau pe internet, fara a cere in prealabil sfatul unui specialist. Nutritionistul este cel care iti poate recomanda un regim alimentar personalizat.

5. Mergi cel putin o data pe saptamana la masaj - te relaxeaza, iti remodeleaza corpul si este cea mai rapida si eficienta modalitate de a scapa de celulita.

sursa: http://www.e-look.ro/

2 comentarii:

  1. Cea mai drastica modalitate de slabire este infometarea .. so .. NU faceti asta.. cu mese bine portionate, mici si dese, sport, miscare, atentie asupra a ceea ce bem .. intr-o luna apar si schimbarile. Sanatoasa este si ciorba de varza ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Terapia bowen - viitorul suna bine

    RăspundețiȘtergere

 
Health Blogs - Blog Rankings

Subscribe in a reader

toateBlogurile.ro