Health Top Blogs blogarama.com SEO Romania Catalog Bloguri GeekySpeaky: Submit Your Site! Director Web Bloogle Slabire - Cure de slabire, metode si diete de slabit, cura slabire rapida si fara efort, slabire de durata, dieta sanatoasa, nutritie, retete dietetice Slabire - cure de slabire - diete - tratamente slabire: Vergeturi- tratament vergeturi

Slabire de ultima ora! Cele mai noi descoperiri in materie de slabire!

Va invitam sa aflati ultimele noutati in materie de slabire,
tratamente corporale, diete celebre, cum slabesc vedetele,
cum puteti scapa de celulita, metode si cure de slabire rapide
si fara efort cu efecte de durata, cure de slabire
si retete dietetice pentru o viata sanatoasa.
Ultimele inovatii in materie de slabire si infrumusetare:
bronzare organica, liposuctie virtuala cu Ultralipo,
dermoporatie si endermologie cu Dermocell, Intinerire si slabire
cu Radiofrecventa,
Tratamentul E-light de epilare definitiva cu
IPL BeautyX si multe altele.
Fii primul care afla!

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Vergeturi- tratament vergeturi

Asa cum v-am promis, sfaturi direct de la esteticianul anului 2009 Sorina Bratu.

Tot mai multe femei aud in jurul meu plangandu-se de vergeturi. Dupa slabire cu o dieta drastica si fara efort sustinut, e un lucru normal care i se va intampla pielii tale... Dar haideti sa aflam cum un tratament vergeturi poate face minuni!

Vergeturi - cicatrici permanente sau ,, leziuni" tratabile ale epidermei ?
Vergeturi- reprezinta una dintre cele mai intalnite afectiuni. Se prezinta sub forma liniara, de culoare rosu-violaceee sau alb-sidefie. In zonele afectate, epiderma este subtiata, exagerat de fina, iar suprafata are aspect ondulat.

Dar cum apar aceste vergeturi?

Ceea ce poate parea ingrijorator este ca aceste inestetice vergeturi apar la orice varsta. Rezultatul este acelaai - deteriorarea si ruperea fibrelor elastice ale dermului dar ceea ce difera sunt cauzele care provoaca aparitia lor.
In jurul varstei de 20 de ani, aproximativ 70% din adolescenti prezinta vergeturi, iar cauza este una dintre cele mai banale: cresterea. Mai exact perioadele de crestere brusca specifice varstei. O data cu cresterea - normala de altfel - organismul inregistreaza si fluctuatii in greutate. Pe scurt, atunci cand cresti, pielea trebuie sa se adapteze la modificarile organismului si elasticitatea joaca un rol foarte important. Daca sinteza de colagen si elastina este redusa, riscul aparitiei de vergeturi creste exponential.
La 30 de ani unul din motivele principale aparitiei de vergeturi o reprezinta sarcina. Intinderea excesiva a pielii determina ruperea tesutului dermal si aparitia de vergeturi. In mod special in lunile 3-6 de sarcina pielea din zona abdomenului, sanilor si coapselor se confrunta cu o intindere progresiva si continua. Sinteza de colagen si elastina - proteine esentiale pentru elasticitatea pielii - in cele mai multe cazuri nu prezinta aceeasi accelerare si iata, apar vergeturi.
La 40 de ani procesul de sinteza a colagenului si elastinei incetineste ca urmare a procesului natural de imbatranire. Din acest moment orice scadere sau luare brusca in greutate prezinta risc de aparitie de vergeturi.
Vergeturi pot aparea si ...in urma dietelor de slabire. Orice dieta de slabire drastica presupune un efort din partea organismului care se rasfrange si asupra pielii. O nutritie deficienta, cu alimente nesanatoase - faimosul "junk food" sau cu privarea organismului de aportul normal de proteine, poate provoaca aparitia de vergeturi.
Un aspect interesant este faptul ca 40% din sportivii de performanta prezinta vergeturi. Motivul? Activitatea fizica intensa si sustinuta mareste secretia de cortizon si cortizol - doi hormoni care impiedica formarea de elastina si colagen. Studiile arata ca acesti hormoni poarta si o parte din vina aparitiei de vergeturi la 20 de ani deoarece la pubertate nivelul lor creste.

Preventie pentru vergeturi sau tratament vergeturi?

O vorba din popor spune ca este mai bine sa previi decat sa tratezi. Acest lucru este valabil mai ales cand vine vorba de vergeturi. Dar cum?
Evitati expunerea prelungita la soare caci radiatiile slabesc fibrele de colagen. Alegeti o dieta bogata in proteine - esentiale pentru fermitatea si refacerea epidermei.
Evitati curele de slabire draconice si slabire, respectiv ingrasare brusca printr-o alimentatie corecta, bogata in vitamine si minerale, cat si in acizi grasi esentiali (peste, uleiuri vegetale). Zincul, spre exemplu, care se gaseste din abundenta in orezul brun, soia si legume cu frunze verzi, stimuleaza refacerea celulelor.

Tratament vergeturi - propunerile Keiko Slim Spa

Chiar daca o data "instalate" aceste vergeturi se dovedesc incapatanate si greu de eliminat, un abonament care implica atat creme anti-vergeturi, cat si terapii moderne si tehnici profesionale de tratament vergeturi se poate dovedi eficient impotriva lor.
Rezultatele la un tratament vergeturi nu sunt vizibile imediat dar, dupa o serie succesiva si constiincioasa de sedinte, va putem asigura rezultatele dorite.
Pentru ca este o luptă dificila, razboiul anti-vergeturi trebuie sa aiba mai multe strategii iar efectul lor cumulat, plus consecventa si determinarea, isi vor gasi rezultatul in final.
Una din terapiile care ajuta la atenuarea de vergeturi este laserul soft SlimLight- un tip de laser creat special pentru estetica, ce ofera organismului un real ajutor in regenerarea celulelor, astfel incat tesutul sa fie refacut intr-o forma apropiata de normal. Echipamentul SlimLightSlimLight este spectaculos, vergeturile fiind atenuate vizibil. Recomandam un numar de 10 - 12 sedinte succesive pentru a obtine rezultate notabile. ofera o imbinare eficienta a laserului soft cu actiunea depresologica a vacuumului pentru cresterea elasticitatii pielii dar si cu terapie LED - o forma complexa de culoare si lumina rosie puternic biostimulanta. Raspunsul organismului la tratamentele cu
Tratament vergeturi cu ultrasunete ajuta intr-o mare masura fibrele conjunctive din piele. Micromasajul termic asigurat de ultrasunete este imbinat la Keiko Slim Spa cu creme bio-active special create pentru programe anti- vergeturi. Principiile active ale acestor creme penetreaza epiderma si se localizeaza exact in zonele ce prezinta subtiere si rupere.
Electrostimularea oferita in cadrul centrului Keiko Slim Spa aduce unic contractii isometrice si izonotice care determina o crestere a elasticitatii tegumentului. De aceea recomand sedinte de electrostimulare ca adjuvant intr-un tratament vergeturi.
Pentru refacerea tesutului afectat ai nevoie de tratamente moderne si terapii eficiente. Iar la Keiko Slim Spa secretul din spatele unei siluete de invidiat si o piele... fara valuri il reprezinta tehnologia de ultima ora a echipamentelor si produse profesionale de ultima generatie.
Va astept cu o provocare: de a scapa de vergeturi!

Un comentariu:

  1. un articol foarte folositor , despre slabire mai exista sfaturi dar despre vergeturi mai rar:D

    RăspundețiȘtergere

 
Health Blogs - Blog Rankings

Subscribe in a reader

toateBlogurile.ro